Welkom


Ik, Arnold Resoort, ben sinds 2003 bezig met het installeren van diverse vloeren. Na eerst in de parketvloeren te hebben gewerkt en naderhand voor een werkgever die verschillende vloeren en raamdecoraties leverde, ben ik sinds december 2014 zelfstandig gestart met Arnold Resoort Floor Design.

Ik ben door mijn ervaring gespecialiseerd in het installeren van diverse vloeren; u kunt hierbij denken aan pvc, parket, laminaat, marmoleum, tapijt etc. Bij mijn vorige werkgevers heb ik hiervoor ook voor de verschillende producten trainingen gevolgd. Behalve dat ik u een breed pakket aan vloeren kan aanbieden, kunt u bij mij ook terecht voor egaliseren van vloeren, reparaties en afwerking bijvoorbeeld in de vorm van MDF plinten.

Naast de fabrieksgarantie, wordt er ook garantie gegeven vanuit Arnold Resoort Floor Design. Service vind ik namelijk erg belangrijk, net als een tevreden klant. Voor iedere klant wordt een passend advies gegeven en de werkzaamheden worden gepland in samenspraak met u.

Ook werk ik zoveel mogelijk stofvrij en heb mijn machines hierop aangepast. Behalve dat dit een verplichting is voor het werken op projecten, wordt het door particuliere klanten ook als zeer aangenaam ervaren. Ook voor raamdecoraties  kunt u terecht bij Arnold Resoort Floor Design.

Ik kom persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden en werkzaamheden met u te bespreken. Dit bezoek is geheel vrijblijvend.

Arnold Resoort Floor Design is gevestigd in Maasdam, maar werkt afhankelijk van de opdracht, door het hele land.